¿Qui Soc?

Toni González

Quin gran mar aquest Mediterrani

Vaig néixer a Tortosa, vaig créixer a Barcelona i m’he enriquit amb les cultures del món. Em considero un espectador privilegiat de la creació escènica contemporània internacional i estic compromès com a consultor i organitzador d’esdeveniments culturals a que arribi a la majoria de la població de qualsevol racó del món.

Més informació a la  web “Escena Internacional Bcn”

La Meva Trajectòria Professional

Com a consultor independent també opero sota la denominació de “Escena Internacional Bcn”. Dissenyo, organitzo i assessoro projectes culturals internacionals en el camp de les arts escèniques contemporànies i les polítiques culturals. Tinc 25 anys d’experiència en programar i organitzar esdeveniments artístics i culturals. Sóc membre de IETM (Informal European Theatre Meeting), organització de la qual vaig formar part del Comitè Executiu durant vuit anys. He estat vicepresident de la “Asociación de Profesionales de la Gestión Cultural de Catalunya” i cofundador i vicepresident de la xarxa internacional de fires d’espectacles “EurAm Bourse”.

Actualment sóc membre de l’equip de direcció de la “Feria Internacional de Teatro y Danza de Huesca”, coordinador del “mov_s – madrid 2010” (Espai per a l’Intercanvi Internacional de la Dansa i les Arts del Moviment),  comissari del  programa “Gestión de Teatros Internacionales” de la “Red de Teatros Públicos de España”, entre d’altres projectes.

Realitzo estudis sobre polítiques culturals internacionals i bones pràctiques en la gestió de projectes artístics (la major part dels estudis es poden descarregar aquí). Entre els  darrers figuren “Pràctiques i Models de Suport a la Creació Escènica a Europa”, “El Context polític i legal del Suport Privat a la Cultura a Canadà i Quebec”, “Els Consells de les Arts a Europa” i “Avaluació de l’ sector de la dansa de Catalunya “, tots ells per al Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

Anteriorment he estat director artístic del festival “Barcelona Arts de Carrer” dins  les fiestas de La Mercè de Barcelona, director artístic de la Cavalcada dels Reis Mags de Barcelona, coordinador del projecte NAUMON de la Fura dels Baus i, durant vuit anys, membre de l’equip de direcció de la Fira de Teatre de Tàrrega.

També he estat, durant vuit anys, professor d’actors al “Estudio Nancy Tuñón” de Barcelona.

De formació sóc enginyer industrial i actor.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: